Zippo kopen

Zippo kopen?

 Zippo kopen? Zippo is een zeer populaire gasaansteker vanwege zijn kwaliteit, duurzaamheid en de herkenbare klik direct na het sluiten van het deksel. Elke Zippo-aansteker is klaar voor gebruik en hoeft alleen maar met aanstekervloeistof te worden gevuld. In onze online shop vind je een heel groot deel van ons aanbod en meestal ook een leuke Zippo aanbieding. Als u op zoek bent naar een model dat u niet op onze Zippo website kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Shop Now

Maten

 Zippo is verkrijgbaar in twee maten: Zippo Regular en Zippo Slim. De Slim Zippo is iets smaller dan de reguliere Zippo en wordt daarom vaak gezien als een dames Zippo. Maar er zijn ook mannen die dit model kopen omdat het beter in de hand ligt.


Shop Now

Brandstof van de Zippo

Een Zippo is een benzineaansteker en kan in alle weersomstandigheden gebruikt worden. Zippo Gasoline of Zippo Liquid kunt u bij ons in aparte blikken bestellen. Leer zelf een Zippo vullen. vul jij Zippo? We raden altijd aan om originele Zippo-aanstekerbenzine te gebruiken en geen andere ontvlambare vloeistoffen te proberen.


Shop Now